Allsidig boltepistol fra Hilti

Motek presenterer Hilti sin helt nye og fantastiske boltepistol DX 6. Dette er den mest allsidige boltepistolen Hilti noen gang har laget. I tillegg til maskinen lanseres det også en ny type patron.

Nå trenger man ikke lenger styre med forskjellige farger og bytte patron etter hva du skal feste og i hvilket materiale – du bare setter i den grå patronen og gjør ellers styrkejusteringen direkte på maskinen! Enkelt og effektivt!

Boltepistolen Hilti DX 6 forenkler og effektiviserer jobben og kan brukes til å feste blant annet forskaling, isolering, vantettesystemer, grunnmursplast, netting, membraner, tre til betong, tre til stål, stål til stål, gjengestusser, rørfester, elektrofester og midlertidige fester.

Digitalt display

Motek forteller videre at maskinen har et digitalt display slik at man enkelt kan følge med på hvor mange skudd man har avfyrt, og således når man skal ta service og rengjøring på boltepistolen. Uavhengig av hva indikatoren sier, anbefaler Motek at man etter en uke med mye skyting gjennomfører en enkel rens og smøring for å sikre god drift og levetid.

Maskiner og tilbehør

Selve boltepistolen kommer i tre forskjellige versjoner, i tillegg lanserer Motek også forskjellige fronter som enkelt byttes ut. Mulighetene er mange! Annet tilbehør som kommer i salg nå er blant annet sprutbeskyttere og forlengersystem for montering i tak.

DX 6 – F8 er en helautomatisk boltepistol med standard front for å skyte løse spiker, M8 gjengebolter og festeprodukter med forhåndsinstallerte spiker. DX 6 – MX har magasin for å skyte båndet spiker og forbruk som ikke har en forhåndsmontert spiker. DX6 – KIT kommer i praktisk koffert som inneholder alt du trenger for å skyte med løse spiker, M8 gjengebolter, båndet spiker og isolasjonsfester. Denne pakken gir deg flest muligheter og dekker de aller fleste behov som man trenger på en byggeplass i dag.

Bilde: DX 6 er en serie helautomatiske boltepistoler med er rekke envendelsesmuligheter.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen