Assemblin kjøper ventilasjonsentreprenør

Gjennom kjøp av alle aksjene i ventilasjonsselskapet Nor-Klima T. Svendsen AS, styrker Assemblin sin posisjon lokalt i drammensmarkedet. Overtakelsen er et ledd i å styrke organisasjonen med erfaring, kompetanse og markedsrelasjoner.

– Vi har gjennom to år fått god erfaring som ventilasjonsentreprenør. Fra å starte uten et eneste prosjekt i ordreboka, har vi levert et titalls prosjekter med høy kundetilfredshet og gode resultater. Det er nå på tide å ta nye steg i vår utvikling innenfor ventilasjon, sier adm. dir. i Assemblin, Torkil Skancke Hansen.

– Nor-Klima er et selskap som har drevet godt og levert gode resultater i mange år, sier Stein Arne Sværen, ventilasjonssjef i Assemblin. – De kjenner entreprenørbransjen og leverer godt på kundetilfredshet. Kvalitet er viktigere enn kvantitet, og jeg er overbevist om at de vil ta med seg en god kultur til oss. Målet er at vi sammen skal gi Assemblin ytterligere fremgang i ventilasjonsmarkedet, sier Sværen.

Gjennom oppkjøpet ser Nor-Klima T. Svendsen en mulighet til å styrke selskapet med kompetanse.

– Vi får økt kapasitet og økonomiske muskler til å kunne gjennomføre større prosjekter, som dagens kunder etterspør, sier daglig leder Carl Morten Svendsen i Nor-Klima T. Svendsen

– Våre kunder øker sine porteføljer, og oppkjøpet vil gi oss muskler og mulighet til fortsatt å være deres viktigste leverandør, sier han.

Med den nye tilveksten vil selskapet være en betydelig lokal ventilasjonsentreprenør, og vil også fortsette å betjene markedet i Viken, Vestfold og Telemark.

Nor-Klima T. Svendsen AS vil skifte navn til Assemblin ventilasjon AS.

For mer informasjon, se www.assemblin.no

Bilde: Jeg er overbevist om at Nor-Klima vil ta med seg en god kultur til oss. Målet er at vi sammen skal få ytterligere fremgang i ventilasjonsmarkedet, sier Assemblins ventilasjonssjef, Stein Arne Sværen.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen