Bosch og Gardena i batterisamarbeid

Bosch og Gardena inngår samarbeid med flere ledende varemerker – Power for All Alliance. Samarbeidet gjør det mulig å kombinere ett og samme 18 V-batteri til alle elektriske verktøy og husholdningsapparater.

Ett batteri til flere ulike varemerker. Det blir realitet når Bosch og Gardena nå inngår batterisamarbeid med flere ledende varemerker innen segmentet hjem og hage. Bosch Power Tools åpner plattformen med 18 V-batterier for andre leverandører og muliggjør samarbeidet Power for All Alliance.

– Dette gir forbrukerne mer fleksibilitet enn noensinne og gjør det mulig å kunne bruke ett og samme 18 V-batteri til alle elektriske verktøy, hageredskaper, husholdningsapparater og andre produkter fra Bosch, Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner og Rapid. Det sier Henk Becker, president for Robert Bosch Power Tools GmbH.

Sparer tid og penger

Power for All Alliance sparer både tid og penger for forbrukerne når flere batterier fra ulike merker erstattes med ett batteri. Målet er å tilby forbrukerne det største batterisystemet for flere varemerker, uansett om det handler om DIY-verktøy, hage- og rengjøringsverktøy eller husholdnings- og fritidsapparater.

– Våre kunder leter etter ett kraftig, pålitelig og allsidig batteri som de kan bruke til mange formål i og rundt hjemmet og hagen. Det er derfor vi i Gardena bestemte oss for å gå sammen med Bosch og utgjøre plattformen for dette samarbeidet, sier Pär Åström, president for Gardena.

Gardena kommer til å konvertere hele sitt 18V-sortiment til Alliance-systemet innen våren 2021.

Mer informasjon om Power for All Alliance er tilgjengelig her: www.powerforall-alliance.com

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen