Brukervennlig Smart Air Xc4004-kontroller gir bruker full kontroll

Atlas Copco lanserer den nye Smart Air Xc4004-kontrolleren på alle sine store og spesialiserte luftkompressorer med kapasiteter fra 20 til 128 m3/min (700 til 4500 cfm) og trykk på opptil 345 bar (5000 psi). Den innovative og kraftige kontrolleren øker effektiviteten, med større innsikt og flere funksjoner i et brukervennlig grensesnitt, hvor brukerne har full kontroll.

En sekundær brukerkontrollenhet er også tilgjengelig, og gir brukerne muligheten til eksternt å betjene sine transportable kompressorer, for eksempel i boreoperasjoner.

«Smart Air Xc4004-kontrolleren inneholder våre nyeste innovasjoner. Vi mener at en kontroller bør kunne gi deg full kontroll og være intuitiv, og det viktigste er at den er enkel å bruke og navigere med, » sier Hendrik Timmermans, Vice President Marketing for Atlas Copcos Portable Air Division. «Smarte kontroller beskytter også investeringen og forbedrer effektiviteten, samtidig som driftskostnadene for utstyret reduseres drastisk gjennom avansert innsikt.»

Brukervennlig grensesnitt

7-tommers kontrollpanel gjør det mulig å vise flere parametere samtidig, inkludert trykk og strømning. Det er derfor ikke nødvendig å veksle frem og tilbake for å kontrollere strømmen ved et bestemt trykk. I tillegg gir godt strukturerte alarminnstillinger mulighet for driftsovervåking. Og sist men ikke minst er navigasjonen tilgjengelig på 30 språk, som dekker Atlas Copcos globale tilstedeværelse.

Stor innsikt øker effektiviteten og oppetid

Ved å støtte samtlige Atlas Copco-reguleringssystemer, f.eks. det nye AirXpert 2.0 og det pneumatiske reguleringssystemet Xc4004 øker Smart Air Control effektiviteten drastisk.  Xc4004-kontrolleren øker drivstoffeffektiviteten ytterligere ved automatisk laste/losse- og start/stopp-funksjonalitet.

Den automatiske diagnosen som kontrollerer motoren gir Xc4004-kontrolleren lengre oppetid.  I tillegg kan brukerne overvåke hele 15 viktige parametere.  Rask tilgang til historiske trender hjelper brukerne med å utføre driftsanalyse og bistår med planlegging av forebyggende vedlikehold, noe som resulterer i forbedret oppetid og høyere effektivitet.

Spar tid gjennom fjernkontroll

Brukere kan få tilgang til flere parametere gjennom en ekstra styreenhet, som f.eks. kan monteres på en borerigg. Gjennom denne sekundære kontrolleren kan operatørene styre øko-modus, dynamisk strømsetter, multi-trykk/strømningsinnstillinger og nødstopp. Denne fjernovervåking kan være fasttilkoblet eller komme via RRC-radioforbindelse.

 En mer robust og tøff kontroller

Xc4004 Smart Air Controller-skjermen kommer med antiblending, er frysebestandig og IP67-klassifisert, samt gir nødvendig beskyttelse mot vann, støv og smuss.  For å øke påliteligheten ytterligere, gjorde Atlas Copco kontrolleren kompakt med få kontakter.  Uansett hva som kreves av kompressoren, vil den klare oppgaven.

Den smarte Xc4004-kontrolleren har en løsning for enhver utslippsregulering.  Og sist men ikke minst erstatter en Xc4004-kontroller syv forskjellige kontrollmodeller. Dette vil også øke effektiviteten og brukervennligheten hvis du eier og driver flere Atlas Copco kompressorer.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen