Bygger modulbygg i tre for studentene

Med dette prosjektet skriver Moelven Byggmodul AS historie. For første gang leverer vi et modulbygg i tre på seks etasjer. Det er takket være kompetansen til våre dyktige medarbeidere. Studentboligene skal være klare til innflytting ved semesterstart høsten 2021.

Prosjektet består av 60 1-roms studentleiligheter på 16, 18 og 20 kvadratmeter, fordelt på 6 etasjer midt i Hamar sentrum. Modulene er produsert i fabrikken vår på Moelv og monteres ferdig med kjøkken og bad.

Prefabrikerte modulboliger gjør det mulig å bygge kjapt, økonomisk og bærekraftig. En så rask oppføring på byggeplass gir mindre miljøbelastning, og kontrollert produksjon i fabrikk gir bedre avfallshåndtering og et tørt som bygg som ikke har vært utsatt for vær og vind under byggeperioden.

Rask byggetid på fire måneder

Modulbygging er en effektiv byggemetode der mange prosesser foregår parallelt. For et prosjekt som dette tar det bare fire måneder fra oppstart til bygget er innflyttingsklart. I løpet av en uke heiste vi på plass alle studentboligene på Hamar. For deg som er utbygger betyr dette at prosjektet ditt blir raskere realisert og at finanskostnadene dermed kan holdes på et lavest mulig nivå.

Gjennom mer enn 50 år har vi bygget opp en solid erfaring og kunnskap om hva som skal til for å gjennomføre et godt modulprosjekt, som omfatter prosjektering, produksjon og montasje. Det gjør at vi stadig sprenger grenser for hva som er mulig å bygge med moduler.

Se video her https://youtu.be/EvlxO9-ymh8

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen