DeWalt Roadshow 2019

Batteriteknologien er i rask utvikling. For å demonstrere XR Flexvolts enorme potensiale reiser DeWalt ut på turnè i Norge, Danmark, Finland og Sverige med sin Yellow Demon truck.

Verktøy: Det unike 54V XR Flexvolt batterisystemet fortsetter å vokse i forbløffende tempo. Batteriteknologien er i konstant utvikling og DeWalt tilbyr en rekke ulike batterier, fra 2,0 Ah til 12 Ah (54V/12V), som kan benyttes etter behov for driftstid eller volt-størrelse. Sortimentet med batterier er oppgradert batteriene med høykapasitets celler som gir brukeren et mer kompakt batteri med lengre brukstid enn tidligere.

Teknologien på motoren i oppladbare verktøy kan tilby en motorkraft på 269 Nm i en 54 V XR Flexvolt vinkelbormaskin mens en tradisjonell drill på 18 V gir i gjennomsnitt mellom 70–100 Nm.

DeWalt sin strategi er å kontinuerlig kunne tilby markedet sitt raskest voksende produktsortimentet innen oppladbare verktøy til den profesjonelle sluttbrukeren. XR Flexvolt-batterisystemet er det eneste på markedet som kan veksle mellom 54V til 18V. Et unikt system som bygger på at profesjonelle håndverkere kan benytte det samme batteriet til samtlige av sine el-verktøy, enten det er en drill, kappsag eller kappemaskin.

Nye innovasjoner

I løpet av 2019 kommer det flere nye innovasjoner. Under Yellow Demon-turnèen kan du blant annet få med deg nyheter som stikksag, kompakt drill, krampepistol for kabelklammer og eksentersliper. Av 54 V nyheter vil det være mulig å teste en ny M-klasse støvsuger med Bluetooth som bidrar til å gjøre arbeidsplassen 100 % ledningsfritt, eb drill med 269 Nm moment og SDS-Max borhammer i 8 kg-klassen.

– DeWalt er sikre på at Flexvolt leverer over forventning, og for at kunden skal få sjansen til å teste denne unike innovasjonen tilbyr vi en 30 dagers fornøydgaranti på produkter som kjøpes i perioden april–oktober og under turnèen, sier Niclas Andersen, Nordic Trade Marketing Manager DeWalt.

For å demonstrere XR Flexvolts enorme potensiale reiser DeWalt ut på turnè i Norge, Danmark, Finland og Sverige med sin Yellow Demon truck. I trucken får du du mulighet til å teste XR Flexvolt-verktøy og XR 18V-verkøy. Benytt muligheten til å teste den unike batterikraften. Her kan du også treffe andre håndverkere og det vil bli servert noe godt å spise. Velkommen!

Turnéen starter 23. april hos Diamantboring i Fredrikstad og avsluttes 31. mai hos Servicesenter Midt-Norge AS i Stjørdal.

For ytterligere informasjon besøk www.dewalt.no

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen