Enormt innendørs skianlegg vil åpne på Lørenskog

Når det enorme skianlegget SNØ åpner på Lørenskog i januar 2020 vil det med sine 40 000 m² og alpinbakke på 520 meter være en av verdens største innendørshaller. Epoxy Betong Service AS har brukt Mapei-produkter i tekniske rom og kontordelen.

– Vi har fått i oppdrag å avrette gulvene i kontordelen av SNØ, og det utgjør cirka 9000 m² fordelt på to etasjer. Her har vi brukt rundt 400 tonn Uniplan Eco LC og 22 tonn Conplan Rapid, forteller daglig leder Danh Diep i Epoxy Betong Service AS.

De jobber mest med nybygg i Oslo-området, og på SNØ er de underentreprenør for Betonmast Hæhre, som har hovedentreprisen. I tillegg til kontordelen har de lagt epoxy på tekniske rom i selve skihallen. Denne hallen er fire ganger større enn Telenor Arena og vil ha en temperatur på rundt -2 grader året rundt. Du vil kunne boltre deg i fire alpine nedfarter, der den lengste er 520 meter lang. I tillegg er finner du 2 km lettkuperte langrennsløyper, bigjump og mye annen vintermoro.

– Vi har brukt Mapei-produkter siden vi startet for ti år siden, og har vært så fornøyd at vi ser ingen grunn til å bruke noe annet. De gir oss god service og stiller opp når vi trenger det, og det er til syvende og sist det som teller, sier Diep.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen