Enormt innendørs skianlegg vil åpne på Lørenskog

Når det enorme skianlegget SNØ åpner på Lørenskog i januar 2020 vil det med sine 40 000 m² og alpinbakke på 520 meter være en av verdens største innendørshaller. Epoxy Betong Service AS har brukt Mapei-produkter i tekniske rom og kontordelen.

– Vi har fått i oppdrag å avrette gulvene i kontordelen av SNØ, og det utgjør cirka 9000 m² fordelt på to etasjer. Her har vi brukt rundt 400 tonn Uniplan Eco LC og 22 tonn Conplan Rapid, forteller daglig leder Danh Diep i Epoxy Betong Service AS.

De jobber mest med nybygg i Oslo-området, og på SNØ er de underentreprenør for Betonmast Hæhre, som har hovedentreprisen. I tillegg til kontordelen har de lagt epoxy på tekniske rom i selve skihallen. Denne hallen er fire ganger større enn Telenor Arena og vil ha en temperatur på rundt -2 grader året rundt. Du vil kunne boltre deg i fire alpine nedfarter, der den lengste er 520 meter lang. I tillegg er finner du 2 km lettkuperte langrennsløyper, bigjump og mye annen vintermoro.

– Vi har brukt Mapei-produkter siden vi startet for ti år siden, og har vært så fornøyd at vi ser ingen grunn til å bruke noe annet. De gir oss god service og stiller opp når vi trenger det, og det er til syvende og sist det som teller, sier Diep.