Heiser med innebygde tilkoblingsmuligheter

Kone lanserer verdens første heisserie med innebygde tilkoblingsmuligheter. De nye heisene gir mulighet for en skreddersydd opplevelsen av bygningen ved å tilby digitale tjenester etter ønsker og behov.

Heisene i Kone DX-klassen (der DX står for Digital Experience) har innebygde tilkoblingsmuligheter som standard. Takket være ny teknologi og design kan Kone DX tilby digitale tjenester som integreres i heisen og oppgraderes i takt med at bygningens behov endres. Nye, tilkoblede tjenester kan legges til etter kundens ønsker og behov. Kone tilbyr åpne API-er (application programming interface), som gjør det lett å integrere og styre ulike enheter, app-er og tjenester i systemet.

– I takt med at bygningene utvikles, kan heisene også utvikles på en måte som aldri før har vært mulig. Heisen er ikke lenger bare et transportmiddel mellom ulike etasjer, men en viktig og integrert plattform som tilbyr intuitive, stemningsskapende og tilkoblede opplevelser helt fra inngangen og gjennom hele bygningen, sier Kurt Horn, adm. dir. i Kone Skandinavia.

Den nye teknologien gjør det blant annet mulig for byggherrer og eiere å fjernaktivere digitale tjenester ved behov og skreddersy heisopplevelsen for brukeren, for eksempel med fullt tilpasningsbare infotainment-løsninger.

– Kone DX er utviklet for å oppfylle det moderne samfunnets etterspørsel etter tilkoblede tjenester og bærekraftige løsninger. Vi kombinerer morgendagens teknologi med dagens bygninger. Dermed kan såkalte smarte bygninger virkelig leve opp til navnet sitt, sier forretningsområdesjef Rasmus Anjert, i Kone Skandinavia.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen