Lekre betjeningsplater for tøffe omgivelser

Nye TECEsolid kombinerer design og funksjon på en elegant måte. Betjeningsplaten har dobbel spylefunksjon for redusert vannforbruk, og konstruksjonen er solid – derav navnet TECEsolid.

Nyheten TECEsolid er en betjeningsplate som kombinerer lekker design med robust konstruksjon. Den er tilpasset offentlige miljøer med strenge krav til hygiene og holdbarhet. Betjeningsplaten er fremstilt i høykvalitets rustfritt stål og måler 220×150 mm. Platen er 6 cm dyp og har avrundede kanter for et mykere uttrykk. TECEsolid er laget av en kraftig metallplate som gjør den ekstra slitesterk. Platen festes med skjulte skruer for å forhindre tyveri. Under knappene sitter det gummiputer som fungerer støydempende og knappene blir mykere å trykke på.

Platen har dobbel spylefunksjon – for redusert vannforbruk. På bildet vises TECEsolid i matt hvit.

Platen er tilgjengelig i utførelsene børstet rustfritt stål, krom og matt eller blank hvit. Betjeningsplaten i børstet rustfritt stål er også tilgjengelig med et belegg som forhindrer fingeravtrykk.

TECEsolid har dobbel spylefunksjon, med en knapp for liten-, og en knapp for stor spyling. Ved behov for service eller vedlikehold er det enkelt å få tilgang til sisternen og spylefunksjonen bak betjeningsplaten. Den er kompatibel med alle TECE innbygningssisterner, i tillegg til urinaler med manuell eller berøringsfri betjening. Urinalbetjeningsplaten med IR-sensor heter TECEfilo-solid.

Toppbilde: Betjeningsplaten er fremstilt i høykvalitets rustfritt stål og måler 220×150 mm. Her vises TECEsolid i børstet rustfritt stål.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen