Lett som en fjær, sterk som en hest

DS18DD er liten og lett borskrutrekker. Den har, men kommer i samme Selv om den er kompakt som et 12-volts verktøy, kommer den med en sterk 18- volts børsteløs motor.

HiKOKIs nye, kompakte borskrutrekker kan brukes til det meste. Den fungerer bra i både tre, gips, metall og plast, for å nevne noe. Du kan sette opp en vegg, skru terrasse, montere kjøkkeninnredning eller møbler, eller sette opp gipsplater, mulighetene er uendelige. Og ved å tilpasse hastighet og riktig moment til oppgaven, blir resultatet om mulig enda flottere.

DS18DD kommer med en børsteløs motor som gir lengre brukstid per lading og lengre levetid for selve verktøyet. Med mindre og færre slitedeler er modellen tilnærmet vedlikeholdsfri og har et betydelig mer kompakt design.

Børsteløs motor gir lengre brukstid per lading og lengre levetid for selve verktøyet.

DS18DD er utstyrt med motorbrems, trinnløs høyre- og venstregange med konstant kraft og hurtigchuck for enkelt verktøybytte. Maskinen har også gummiert ergonomisk grep og integrert LED-lys.

Takket være  solide batteriteknologi, er DS18DD kompatibel med hele HiKOKIs batteriplattform innen voltstyrkene som 1,5–5,0 Ah samt MULTI VOLT-batteri, noe som gjør det enkelt å bytte mellom ulike applikasjoner.

Med sin høye ytelse og kraft er DS18DD en borskrutrekker som passer til svært varierende oppgaver for brukere innen bygg, elektro, industri og vvs.

Tekniske spesifikasjoner

  • Effekt: 18 V
  • Chuckapasitet: 2–13 mm
  • Kapasitet i tre/stål: 36 mm/13 mm
  • Hastighet ubelastet: 0–440, 0–1,700/min
  • Maks moment: 55 Nm
  • Dimensjon: 157/216/58 mm
  • Vekt (inkl. 5,0 Ah batteri): 1,37 kg

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen