Leverer spennarmering til Ulven B2

Thilt Engineering AS og CCL Norway AS skal prosjektere og levere spennarmering til dekket.

På Ulven i Oslo, vokser det opp en ny bydel fra det som tidligere var industri og logistikk. Her har Team Veidekke DA har fått i oppdrag av OBOS-eide Ulven Bolig AS å bygge de 342 første leilighetene på Ulven i Oslo, samt en stor barnehage og næringsarealer.

I den sammenheng har Thilt Engineering og CCL Norway fått i oppdrag å prosjektere og levere spennarmering til dekket på grunn samt et tungt belastet dekke over parkeringen. Området er pelet, og man ønsket å optimalisere peler og søyler i størst mulig grad, samtidig som man ønsket så slanke dekker som mulig pga. byggehøyde.

Veidekke Entreprenør AS har i samarbeide med LPO Arkitekter blitt valgt som entreprenør for byggingen av det man kaller Ulven B2. Her skal det vokse fra 374 leiligheter i et urbant strøk med grønne verdier. All parkering for biler er lagt til arealet under det flotte byrommet mellom leilighetene.

Prosjektet er utformet av LPO Arkitekter, og etter planen skal de første beboerne flytte inn i sine nye leiligheter høsten 2021.

Illustrasjon: LPO Arkitekter v/Mikael Hesslund.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen