Mitsubishi med varmepumpe for nordisk klima

Mitsubishi Electric lanserer i dag den nye varmepumpen, IGURU. Den nye modellen fra Mitsubishi Electric er mindre, mer kompakt og har sterkere varmefunksjon enn noensinne.

IGURU er Mitsubishi Electric sin mest kompakte innedel med Hyper Heating-teknologi. Modellen er 28 cm høy og 83,8 cm bred. Dette gjør modellen svært plasseringsvennlig. I tillegg er modellen konstruert med ekstra lang rørstuss fra innedelen slik at flarekoblingen garantert blir på utsiden av veggen.

– I Mitsubishi Electric legger vi stor vekt på innovasjon og utvikling, så en ny varmepumpe fra oss er ikke noe som lanseres hver dag. Vi gleder oss stort til å se hvordan markedet tar imot IGURU, vår mest kompakte og kraftfulle varmepumpe noensinne i sin kategori, sier Øystein Brenna, salgsdirektør i Mitsubishi Electric.

Ekstrem varmekapasitet i diskre innpakning

Til tross for den kompakte innedelen leverer IGURU svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating teknologi. Dette sikrer en behagelig temperatur inne, uansett om det er kaldt ute. IGURU 6200 leverer en nominell varmekapasitet på 3,2 kW helt ned til –21 °C, og IGURU 6600 leverer nominell varmekapasitet på 4 kW helt ned til –19 °C. Sammenlignet med både tilsvarende og større modeller, er dette en betraktelig teknologisk forbedring.

– Internt kaller vi IGURU for en liten tøffing. Og det er virkelig det den er. Faktisk leverer IGURU 6200 hele 3,0 kW ved –25 °C og IGURU 6600 leverer 3,4 kW ved –25 °C. Modellen går rett inn i vårt eksisterende produktsortiment og fører til at vi nå har et tilnærmet komplett utvalg av varmepumper – Vi kan tilby en varmepumpe for et hvert behov. Enten man ønsker store, eller små varmepumper med kraftig eller standard varmekapasitet, forteller Markedssjef i Mitsubishi Electric, Tommy Nilsen.

Varmesprederfunksjon og optimal luftstrøm

Når IGURU oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

– IGURU har ekstra store luftspjeld for optimal luftstrømskontroll, varmefordeling og komfort. Den leverer også stor luftmengde, dette gir god kastelengde og høy varmekomfort i hele rommet. Fjernkontroll med LED-backlight for bedre lesbarhet på mørke kvelder, og finfiltre mot allergi og bakterier følger også med på IGURU, sier Nilsen.

IGURU leveres i 3 størrelser, 6200, 6600 og 7800 kW. Alle størrelser leveres med det miljøvennlige R32 kjølemediet. Du kan lese mer om nyheten IGURU på www.mee.no

Bilde: IGURU er den nye varmepumpen fra Mitsubishi Electric. Høy varmekapasitet i en kompakt innpakning.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen