Ny inn- og utløpsventil gir enklere justering

Det blir enda lettere å reparere toalettene Porsgrund Glow og Seven D og Ifö Sign og Spira Art. Den oppgraderte ventilen er kompatibel bakover i tid, så reservedelen vil kunne brukes i både gamle og nye versjoner av Porsgrund- og Ifö-toalettene.

Inn- og utløpsventilen til toalettene Porsgrund Glow og Seven D og Ifö Sign- og Spira Art vil være så å si identisk for produktene, eneste forskjell vil være ventilholderen. Endringen av inn- og utløpsventilen vil ikke ha noe å si på det ytre designet til toalettene – det vil være uforandret.

All eksisterende funksjonalitet i skyllemekanismen er integrert, og noen funksjoner er også forbedret. For rørleggeren betyr dette:

  • Enklere håndtering av delene, siden det er færre reservedeler
  • At det er enklere å endre innstillingene for skyllevolum (4/2 eller 6/3 liter)
  • At det er enklere å endre pakningen for utløpsventilen
  • At man får en velkjent, standard Geberit-pakninger (til inn- og utløpsventil)

Også sluttbrukere vil dra nytte av denne oppgraderingen og få tilgang til flere nye funksjoner, som Fresh-WC duftfrisker og 2/4 liter vannskyll. De vil også oppleve redusert støy fra sisternen og omtrent 40 prosent raskere fylling av sisternen.

Mindre CO2-utslipp

Geberits strategi  er å gjøre alle nye produkter bedre og mer bærekraftig enn sine forgjengere. For første gang har det blitt brukt en omfattende økodesign-metode som har forbedret Porsgrund Glow- og Seven D-toalettene, og Ifö Sign- og Spira Art-toalettene.

Som et resultat er nå 59 prosent av de nye inn- og utløpsventilene produsert fra resirkulert plast. Generelt sett blir færre råvarer brukt for å produsere produktet, som har bedre ytelse, samtidig som det har like lang holdbarhet som sin forgjenger.

I tillegg til dette har produksjonsprosessen blitt optimalisert, og transporten mellom Geberits fabrikker kan reduseres med opp til 50 prosent. Med alle disse forbedringene kan Geberit redusere CO2-utslipp med 1000 tonn årlig, kun fra dette ene produktet. Det tilsvarer det årlige utslippet til mer enn 120 norske innbyggere.

For mer informasjon, se www.porsgrund.no eller www.geberit.no

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen