Ny M18 stiftepistol avfyrer opptil 1200 stifter på én lading

Milwaukee Tool fortsetter å lansere nye innovative verktøy med det nye tilskuddet i serien av batteridrevne stiftepistoler — M18 FUEL 18GS ¼» stiftepistol.

Den nye stiftepistolen er nøye gjennomtenkt for å gi topp produktivitet på arbeidsplassen og gir brukerne enestående avfyring av stifter uten problemene forbundet med kompressor og slange.

Stiftepistolen har en nitrogenbasert luftfjæringsmekanisme med kraften til å skyte stifter til riktig dybde i harde materialer hver gang. Den har verktøyfri dybdejustering for å skyte stifter i myke materialer uten at de går tvers igjennom. M18 Fuel 18GS stiftepistol gir ytelsen til trykkluftdrevet verktøy uten forsinkelse, som brukerne forventer, men med friheten og komforten til et batteridrevet verktøy.

Kompakt og lett utforming gir bedre tilgang på trange steder og mindre belastning for brukerne gjennom dagen. Verktøyet har innstillinger for sekvensiell avfyring og kontaktavfyring og kommer med to kontakthoder og en vendbar beltekrok for enkel bruk.

I likhet med alle M18 Fuel-løsninger kombinerer den nye M18 Fuel 18GS stiftepistolen tre eksklusive innovasjoner – Powerstate børsteløs motor, Redlithium-ion-batteri og Redlink Plus-elektronikk som gir brukerne en dykkertpistol med enestående avfyringshastighet.

Spesifikasjoner

  • Lengde på stiftebånd: 9,5–38 mm
  • Bredde på stiftebånd: 6,35 mm
  • Kapasitet: 108 stifter
  • 1200 stifter per opplading
  • Fortløpende og kontaktaktivering

Milwaukee M18 stiftepistol leveres med 2 stk. M18 Redlithium-ion 2,0 A-batterier, M18 og M12 rask lader, kontakthode og HD Box.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen