Nye Horten vgs. – Vinner av BREEAM Awards 2019

BREEAM Awards 2019 har gått av stabelen i London og Nye Horten videregående skole mottok prisen for beste offentlige byggeprosjekt i prosjekteringsfase.

– Vi ser at også offentlige bygg nå ser nytten av å sertifisere bærekraftige kvaliteter. Vi er imponert over det som Vestfold fylkeskommune og Veidekke har fått til, og er glade for at dette anerkjennes internasjonalt, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

BREEAM Awards arrangeres av BRE som eier BREEAM. En jury vurderer alle BREEAM-sertifiserte bygg i verden, og nominerer bygg i ulike klasser. Nye Horten videregående skole vant prisen for beste offentlige byggeprosjekt. Skolen er sertifisert til det øverste sertifiseringsnivået BREEAM-NOR Outstanding for prosjekteringsfasen. Bygget skal stå ferdig i 2019 og får da et endelig BREEAM-sertifikat. Nye Horten Videregående skole er den tredje av de 211 norske BREEAM-sertifiserte byggene, og det første skolebygget som oppnår Outstanding.

BREEAM Awards 2019 gikk av stabelen i London i går kveld og Nye Horten videregående skole mottok prisen for beste offentlige byggeprosjekt i prosjekteringsfase. Prosjektet bestående av: Byggherre Vestfold Fylkeskommune, Veidekke entreprenør, og LINK Arkitektur er her avbildet da de mottok prisen i London

Vestfold Fylkeskommune har sammen med Veidekke Entreprenør AS og samarbeidspartnere vist at store ambisjoner og vilje til gjennomføring fra start til mål, gir resultater i verdensklasse. I tillegg til BREEAM-NOR-sertifisering blir det nye bygget plusshus og har hatt fossilfri byggeplass. Det har også håndtert utfordringer knyttet til vernede naturkvaliteter og gjenskaping av økologisk verdifulle områder.

Bilde:
BREEAM Awards 2019: Nye Horten videregående skole vant prisen for beste offentlige byggeprosjekt i prosjekteringsfase under gårsdagens prisutdeling i London. Foto: LINK Arkitektur.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen