Nytt og sterkt styre i Grønn Byggallianse

Grønn Byggallianse avholdt nylig årsmøte, der direktør i Snøhetta, Tonje Frydenlund, ble valgt til styreleder for 2020/2021.

– Jeg vil takke for tilliten jeg har fått ved å bli valgt til styreleder i en av bransjens viktigste foreninger. Bransjens engasjement og vilje til å ta klima og miljø på alvor gleder meg, sier Frydenlund.

Grønn Byggallianse spiller en helt vesentlig rolle for å utvikle og inspirere norsk bygg- og eiendomssektor til å levere med høy kvalitet innen miljø og bærekraft. Vi har merket en økende interesse gjennom vekst i medlemstall, deltakelse på våre arrangement og økning i antallet BREEAM-sertifiseringer de siste årene. Jeg ser frem til å lede styret i arbeidet videre mot en klimanøytral bygg- og eiendomsbransje, sier hun.

Frydenlund er direktør for akkvisisjon og forretningsutvikling i Snøhetta.

Hun har vært nestleder i Grønn Byggallianse siden årsmøtet 2019, og sittet i styret siden den sammenslåtte foreningen ble etablert april 2018. Hun satt også i styret til tidligere Norwegian Green Building Council fra 2016-2018.

Hun overtar ledertrøyen etter Roy Frivoll, som fortsetter som styremedlem.

Et styre fra hele verdikjeden

Synnøve Lyssand Sandberg, adm. dir. i Oslo S Utvikling ble av årsmøtet valgt som nestleder. Hun har tidligere vært styremedlem. I tillegg består styret av:

  • Styremedlem Roy Frivoll, forvaltningsdirektør, Avantor
  • Styremedlem Morten Aarhus, daglig leder Forbo
  • Styremedlem Stein Randby, daglig leder Malling & Co. Energi & Miljø
  • Styremedlem Mathis Grimstad, adm.dir. Stor Oslo Eiendom
  • Styremedlem Atle Sylvarnes, daglig leder Backer AS
  • Styremedlem Anne-Hilde Bråtebæk, dir. bygg og eiendom Helse Sør-Øst
  • Styremedlem Karen Cecilie Bjørgum Møller, daglig leder Vedal Gruppen

Mathis Grimstad, Atle Sylvarnes og Anne-Hilde Bråtebæk er nyvalgte i styret.

Bred kompetanse

– Vi er stolte over at vi har et kompetent styre, med bred erfaring fra bygg- og eiendomssektoren. Med representanter fra hele verdikjeden, får vi verdifull bredde i møte med våre medlemmer. Sammensetningen og kompetansen i styret vil sikre at Grønn Byggallianse kan fortsette sitt arbeid med å drive sektoren i en mer bærekraftig retning, sier Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse.

Mer info på www.byggalliansen.no

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen