Olav Thon Gruppen med i Grønn Byggallianse

Grønn Byggallianse er svært glade over å kunne ønske Olav Thon Gruppen velkommen med på laget for en bærekraftig bygg- og eiendomssektor.

– Olav Thon Gruppen er en viktig aktør i eiendoms-Norge. De har en imponerende stor bygningsmasse og skaper stor aktivitet for hele næringen. Det er avgjørende å ha med de store aktørene for at vi skal nå våre nasjonale ambisiøse mål om klimakutt, bedre ressursutnyttelse og utfasing av miljøgifter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Bramslev.

Med totalt rundt 3 500 000 kvm oppvarmet areal blir Olav Thon Gruppen den største private aktøren som er medlem i Grønn Byggallianse.

Bedre rustet for fremtidens forventninger

– Grønn Byggallianse har vokst til å bli en ledende forening for Norges bygge- og eiendomssektor der medlemmene deler av sin erfaring. Et medlemskap gir oss tilgang til verdifull kompetanse, samtidig som vi selv kan bidra til å forme fremtiden. Som medlem av Grønn Byggallianse står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen Ole-Christian Hallerud.

Bilde: Som medlem av Grønn Byggallianse står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen Ole-Christian Hallerud.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen