Stanley utvider sin Stanley Fatmax laseravstandsmåler serie

Mål lenger enn du kan nå med de forbedrede laseravstandsmålerne som har kommet i tillegg til Stanley og Stanley Fatmax TLM serie.

Avstandsmålerne måler opptil 100m, er kompakte, har ergonomisk design, lettlest fargeskjerm og berøringsskjerm. Pek, klikk og mål for rask og presis avstand, område og volumberegninger, indirekte høyde-modus + tilleggsfunksjoner. Bluetooth-tilkobling er integrert.

De tre TLM-modellene har et omfattende arbeidsområde på henholdsvis 100m, 60m og 50m og gir nøyaktige beregninger for avstand, areal og volum. Inneholder også en Pythagoras-funksjon for indirekte høydemålinger hvor objekter ikke har et lett tilgjengelig mål. En tilleggs- og subtraksjonsfunksjon gjør det også mulig å beregne påfølgende målinger. De nye lasermodellene inneholder en praktisk et-trykks ‘pek og klikk’. Berøringsskjermen gir god synlighet for lesing og måling under alle lysforhold.

Integrert Bluetooth-tilkobling er innebygd i hver TLM-enhet, slik at det er mulig med innspilling og synkronisering av målinger direkte med en mobil enhet via Stanley Smart Connect-appen. For generering av øyeblikkelig tilpassede gulvplaner, bildeoppslag og mer. Stanley Smart Connect App er tilgjengelig for nedlastning fra Google Play Butikk og App Store.

Disse kompakte lasermålingene er ultraportable og ergonomisk designet med en sterk TPE-gummiform, noe som gir et trygt og sikkert grep i bruk. Sereien er slitesterk og egnet for både innendørs og utendørs bruk. Serien er klassifisert IP54 og sikrer beskyttelse mot støv og vannsprut.

Bilde:
Stanley Fatmax TLM-serien er klassifisert IP54 og sikrer beskyttelse mot støv og vannsprut.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen