WC-terminal med skjult teknologi

WC-terminalen TECElux tilbyr automatisk spyling, belysning i betjeningsplaten og luftfilter-system som renser rommet for dårlig lukt.

TECElux er en WC-terminal som forener funksjonalitet, komfort og design. Denne kombinasjonen har resultert i en rekke utmerkelser og priser, blant annet Good Design, IF Product Design Award og Red Dot Design Award.

Teknologien skjuler seg bak en lekker glassplate som gir et helhetlig uttrykk, men som egentlig består av tre deler: TECElux innbyggings-sisterne, glassplate i hvit eller svart og en nedre glassplate med toalett-feste, som passer de aller fleste vegghengte toaletter og dusjtoaletter.

Betjeningsplaten har integrerte lys som aktiveres via en bevegelses-sensor. Ypperlig for nattlige toalettbesøk når en ikke vil slå på lyset. TECElux tilbyr i tillegg automatisk spyling. Det er nok å sveipe hånden foran knappene for å aktivere spylingen, og på den måten oppnås maksimal hygiene. Terminalen kan også fås med klassisk manuell betjeningsplate.

Teknologien skjuler seg bak en lekker glassplate og terminalen kan kombineres med de fleste vegghengte toaletter.

WC-terminalen har et luftfilter-system med keramisk luktfilter som renser rommet for dårlig lukt. Lukten trekkes vekk i toalettet, og renset, frisk luft brer seg ut i rommet – uten ventilasjon. WC-porselenet kan justeres opptil 8 cm opp eller ned, selv etter montering.

Montering og vedlikehold gjøres enkelt ved å åpne den øverste glassplaten. Med de nevnte funksjonene; automatisk spyling, belysning og luftftilter, kan WC-terminalen tilpasses personlige behov.

Les mer på TECE

Toppbilde: WC-terminalen forener funksjonalitet, komfort og design. På TECElux 200 er det mulig å justere WC-porselenets sittehøyde.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen