Ny direktør I Wintershall Norge

Hugo Dijkgraaf (42) vil overta som adm. dir. for Wintershall Norge i november. Dijkgraaf har vært i Wintershall siden år 2000 og er p.t. visepresident and prosjektdirektør for Maria-feltet.

– Jeg er stolt over å kunne ta over etter Bernd Schrimpf, og jeg ser frem til å fortsette å jobbe med alle våre flinke folk. Med et solid grunnlag som er bygget over mer enn 10 år i Norge har vi alle forutsetninger for å lykkes med våre utviklingsprosjekter Maria og Skarfjell, sier Dijkgraaf.

Nederlenderen Dijkgraaf har gjennom de siste 17 årene hatt flere tekniske og ledende stillinger innen Tysklands største internasjonalt aktive olje og gass produsent. Han har en master i petroleumsengineering og har jobbet innen et bredt spekter av disipliner som undervann, strategisk planlegging, utvikling og plattformledelse. Dijkgraaf har skaffet seg meget solid internasjonal erfaring i Wintershalls verdensomspennende kjerneregioner: Tyskland, Nederland, Argentina, Libya og Norge. De siste 5 årene har han vært ansvarlig for utviklingen av Maria-feltet, som ledes fra Stavangerkontoret.

Dijkgraaf etterfølger Bernd Schrimpf, som har ledet selskapet siden 2010 og som nå vil gå av med pensjon. Schrimpf vil fortsette som adm. dir. frem til etterfølgeren er på plass.

– Det har vært en utrolig reise. Da jeg kom til Stavanger kunne jeg ikke forutse en så rask utvikling fra ren leteaktivitet til et full-skale olje og gass-selskap. Faktisk en av de største produsentene på den norske kontinentalsokkelen. Hele organisasjonen har bidratt til denne suksessen, siser Schrimpf.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen