Pilotprosjekt med Gass 24/7

Pilotprosjektet AGA Gass 24/7 har så vidt begynt, men erfaringene man har fått så langt gir rom for optimisme. Hensikten er at kunder skal kunne hente gass døgnet rundt.

Den første containeren i Larvik hadde offisiell åpning 20. mars, med både pølser og kaffe, og så langt har erfaringene vært gode ifølge prosjektleder Jørgen Vigeland i AGA.

– Mange kunder har allerede lastet ned app-en og klarer seg fint selv, sier han. – AGA Gass 24/7-containeren stod rett ved siden av vår TOOLS-forhandler, som var svært hjelpsomme i oppstartsfasen. Nå begynner det å gå av seg selv, sier Vigeland fornøyd.

Pilotprosjekt med 3 utsalgssteder

Tanken er at det skal bli lettere for kundene å hjelpe seg selv, uavhengig av åpningstider og forhandlere. – Vi gjør dette for å tilfredsstille en etterspørsel. Vi har merket oss et spesielt behov på Vestlandet, med flere bedrifter som er «på». Derav etableringen på Randaberg, forklarer Vigeland.

– I tillegg kan denne løsningen være svært nyttig for restaurantbransjen, da de gjerne kan gå tom for CO2i helgene, sier han.

Foruten de etablerte AGA Gass 24/7 på Randaberg og i Larvik, er det også planlagt en i Hokksund. – Pilotperioden er på minst ett år, deretter tar vi en evaluering, sier Vigeland.

Dette pilotprosjektet er unikt, og AGA prøver også ut dette i Sverige og Estland – i tillegg til Norge. AGA Gass 24/7 fungerer ved at man laster ned en app via App Store eller Google Play. Via app-en får man adgang til selvbetjeningspunket. Man bruker også app-en til å skanne flaskene når man skal kjøpe, bytte eller returnere flasker.

De fleste industrigassene er tilgjengelige via AGA Gass 24/7, bortsett fra sykehusoksygen, kuldemedier og giftgasser.

Les mer på www.aga.no

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen