NIVA Chile i nye kontorlokaler

NIVAs datterselskap vokste ut av sine gamle lokaler og valgte etter grundig utredning å investere i en tomt 10–15 minutter utenfor Puerto Varas. Etter seks måneders byggearbeid er kontorlokalene nå ferdigstilt.

NIVA Chile har hatt en særs god utvikling de siste årene, med fem fulltidsansatte og et årsresultat på 0,9 millioner kroner i 2019.

Det nye kontorbygget er 150 m2 med åtte arbeidsplasser, møteromsfasiliteter, toaletter og kantine, kjeller til lagring, samt et dedikert rom til vannprøveanalyser. Tomten er på omlag 5000 m2, som legger til rette for utvidelser også i framtiden.

– Det er svært gledelig at NIVA Chile har fått på plass et eget bygg med velegnede kontor- og laboratoriearealer. Det har vært en spennende reise fra et lite leid enmannskontor i den spede starten i 2007 fram til et solid og veldrevet firma i dag. Vi gleder oss med NIVA Chile, og til fortsatt godt faglig samarbeid til det beste for våre kunder, sier forskningsdirektør i NIVA, Åse Åtland.

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) er Norges viktigste miljøforskningsinstitutt for vannfaglige spørsmål, og vi arbeider innenfor et bredt spekter av miljø, klima og ressursspørsmål. NIVAs hovedkontor ligger i Forskningsparken i Oslo. Vi har også fire regionavdelinger i Grimstad, Bergen, Hamar og København, samt en fullskala forskningsstasjon i Oslofjorden.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen