Skotsk brønnbåtselskap bestiller vaskeroboter fra MPI

Det skotske brønnbåt- og serviceselskapet Johnson Marine har plassert en ordre for å bestille to «Racemaster» vaskeroboter fra det norske teknologiselskapet MPI (Multi Pump Innovation).

Den seneste bestillingen kommer i tillegg til to systemer som Johnson Marine kjøpte i august 2018. Totalt eier selskapet nå fire vaskeroboter av denne typen. MPI har ikke oppgitt kontraktsverdien på avtalene.

– Det finnes ikke noe bedre enn når velrennomerte serviceselskaper kommer tilbake med tilleggsbestillinger. Det bekrefter at vaskerobtene våre lever opp til både Johnson Marines og deres oppdragsgiveres forventninger og strenge krav til driftssikkerhet, operasjonskostander og rengjøringsevne, sier Kåre Myrvåg, daglig leder av MPI.

– Johnson Marine, som nå er del av det nylige fusjonerte selskapet Aquaship, er svært godt fornøyd med ytelsene til den nye «Racemaster» vaskeroboten. Vi har nå vaskeoperasjoner i Shetland, Skottland, Island, Spania og Kroatia, sier Dean Johnson, operasjonsdirektør hos Johnson Marine.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen