Industri
Eirik Iveland

Smart produksjon hos Kaeser

Effektiv, robust, Industri 4.0-kompatibel, fleksible og med lite vedlikehold – dette er kravene til Kaesers produkter. For å møte kravene skal produksjonen av skruekompressorene gi rom for fleksibiliteten til modellmangfold og arbeidsdeling, slik Industri 4.0 krever.

Les mer »
IKT
Eirik Iveland

Samler TV, internett og mobil i samme selskap

Get blir til Telia. Nå samles TV, internett og mobil under én sterk, felles merkevare. Gjennom å bli ett selskap vil Telia utfordre markedet, forenkle hverdagen til nye og eksisterende kunder, styrke kundeservicen og levere mange nye spennende fordeler til kundene.

Les mer »
IKT
Telenor

Kobbernettet stenges innen 2023

Telenor skal bringe kundene over på nye og bedre teknologier før det over 100 år gamle kobbernettet stenges innen 2023. I sommer har Telenor banket på hos nærmere 200 kobberkunder for å finne tilfredsstillende løsninger. Samtidig bytter nå Hjemmebredbånd Mobil navn.

Les mer »
IKT
Eirik Iveland

Techstep kjøper Optidev AB

Techstep ASA har i dag signert en avtale om kjøp av Optidev AB for 200 millioner svenske kroner som et ledd i strategien om å styrke sin posisjon som den ledende nordiske aktøren innen Managed Mobility Services (MMS).

Les mer »
Energi
Eirik Iveland

MAIK hjelper Talkmore inn i strømbransjen

Ny teknologi har gitt muligheter for nye strømavtaler og forretningsmodeller i energibransjen. Blant de fremste i utviklingen av disse er Fredrikstad-selskapet MAIK, som bistår Talkmore med å etablere seg som strømselskap.

Les mer »
Rull til toppen