ABB velger TCS for datasenterinfrastruktur

Tata Consultancy Services (TCS) har blitt valgt av ABB Information Systems for å transformere datasenterinfrastrukturen og administrasjon av skytjenestene.

ABB identifiserte TCS som sin tjenestepartner som en del av organisasjonens arbeid for å rasjonalisere IT-drift.

Opplegget, som har fått navnet Program RIO har til hensikt å øke fleksibiliteten, skalerbarheten og motstandsdyktigheten til datasenterinfrastrukturen som leveres til virksomheten.

– Nå som vi beveger oss mot en moderne modell for forvaltede tjenester, trengte vi en pålitelig IT-partner som har betydelig erfaring med å tilby denne tjenesten. Vi valgte TCS på grunn av deres ekspertise innen administrerte tjenester, evne til å skalere globalt og jobbe med svært komplekse organisasjoner, sier Alec Joannou, Group CIO, ABB.

– Vi bestilte RIO som et strategisk program med våre nøkkelleverandører i bransjen og anerkjente TCS som et kompetent, kulturtilpasset valg som kan levere tjenester på en “fellesskapsmåte”, sier Daniele Lisetto, leder for Program RIO.

Leder transformasjonsreisen

TCS vil fungere som ABBs forvaltningstjeneste-partner med et helhetlig ansvar innen datasenterinfrastruktur og administrasjon av skytjenester. De vil lede transformasjonsreisen med en strukturert tilnærming i samarbeid med ABB. Gjennom transformasjonen vil TCS optimalisere, forenkle og forbedre kvalitetssikringen av tjenester via automatisering og konsolidering av tjenester som ligger i ABBs strategiske datasentre og eksterne nettsteder, med en sky-først tilnærming. Dette vil bli gjort i tråd med ABBs nye driftsmodell.

TCS sin kognitive automatiseringsprogramvare, Ignio, skal brukes til å utnytte kraften til AI, maskinlæring og avansert programvareteknikk for å autonomt løse problemer og gjøre infrastrukturen stabil og selvhelbredende. TCS Cloud Exponence-plattform gir friksjonsfri, rask ombordstigning og standardisert leveranseopplevelse i et hybrid sky-miljø. TCS vil distribuere sin Machine First Delivery Model for å redusere driftsrisiko, øke hastigheten og forbedre motstandskraften. TCS Intelligent Cloud Migration Continuum (iCMC)-løsningen vil bli brukt til å lage et optimalisert veikart for transformasjon som viser migrasjonssekvensen som er skreddersydd for å møte forretningsbehovet.

– Våre strategiske investeringer kombinert med uovertruffen bransjeekspertise og dyp kontekstuell kunnskap har gjort oss til den foretrukne transformasjonspartneren for progressive produksjonsorganisasjoner over hele verden, hevder Susheel Vasudevan, Business Group Head, Manufacturing & Utilities, TCS.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen