Bravida styrker seg i Orkdal

Bravida overtar virksomheten til Orkdal Installasjon AS med virkning fra 1. desember 2019. Selskapet omsetter i dag for ca. 17 millioner kroner og har 14 medarbeidere.

Overtakelsen vil styrke den virksomheten Bravida i dag har i Orkdal ytterligere, og med det legge grunnlag for videre vekst for Bravida i området. I dag leverer Bravida elektro- og rørleggertjenester i området. Bravida overtok i fjor virksomheten i Orkla Elektriker AS.

– Vi er glade for at vi er kommet til enighet med Orkdal Installasjon AS om kjøp av virksomheten. Vi ser på Orkdalsregionen som et meget attraktivt marked, et marked som vi ytterligere ønsker å styrke oss i. Oppkjøpet vil således utgjøre et flott tilskudd av god og etterspurt kompetanse i disse områdene, sier regiondirektør Petter Storhaug, i Bravida Norge AS.

Styreleder og medeier i Orkdal Installasjon AS, Birger Steen, mener dette er en god løsning for både ansatte og kunder i Orkdal Installasjon AS:

– Vi oppfatter Bravida som en seriøs og kompetent ny eier. Virksomheten og de ansatte kan dermed fortsette sin gode utvikling, nå som del av et større selskap med både el-installasjon, VVS og ventilasjon i sin kjernevirksomhet, sier Birger Steen.

Bravida er Nordens ledende totalleverandør av tekniske løsninger og tjenester innen installasjon og service for eiendommer og anlegg. Selskapet har mer enn 11 000 medarbeidere totalt og omsatte for 19,3 milliarder svenske kroner i 2018.

Les mer på www.bravida.no

Bilde Styreleder og medeier i Orkdal Installasjon AS, Birger Steen (t.v.) og regiondirektør Petter Storhaug, i Bravida Norge AS er fornøyde med handelen.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen