Brother og Kofax med global avtale for ControlSuite

Brother International Europe inngår partnerskap med Kofax om videresalg av ControlSuite over hele verden. ControlSuite gir enhetlig utskriftsstyring og skanning med stor dokumentsikkerhet.

Brother International Europe kunngjorde i dag et partnerskap med Kofax. Partnerskapet innbefatter en integrert løsning for utvalgte laserskrivere, multifunksjonsskrivere og blekkskrivere fra Brother. Egne salgsteam og tekniske salgsstøtteteam hos Brother får opplæring i å implementere Kofax ControlSuite og gi organisasjoner mulighet til å håndtere, sikre og styre dokumenter ved hjelp av enhetlig utskriftsstyring, skanning og dokumentsikkerhet.

– Kofax er svært fornøyd med å bli partner av Brother, sier Chris Strammiello, Senior Vice President for Channels ved Kofax. – Deres prisbelønte skrivere kombinert med vår markedsledende programvare for sikkerhet og automatisering vil gi en overbevisende og omfattende løsning med høy verdi.

Sentral styring av innholdsflyt mellom mobile og stasjonære enheter

ControlSuite er neste generasjons programvareløsning for utskriftsstyring, skanning og dokumentsikkerhet – og forenkler og muliggjør sentral håndtering og styring av innholdsflyt mellom mobile og stasjonære enheter, e-post og utskriftsstrømmer. ControlSuite sørger også for aktiv håndtering, sikring og styring av så å si ethvert aspekt ved dokumentdistribusjon, via utskrift, skanning, ruting og lagring i hele virksomheten – på tvers av alle kombinasjoner av hybridsystemer, teknologier og enheter. Dette gir enhetlige utskrifts-, skanne- og arbeidsflytprosesser og dermed uovertruffen produktivitet.

– Et dokumentrelatert brudd gir større risiko for at virksomheter lider betydelige tap, enn et databrudd gjør, sier Chris Marshall, sjef for SMB Printing & Solutions. – Kompatibiliteten mellom Brother-enhetene og ControlSuite løser den største utfordringen knyttet til sikker dokumenthåndtering, ved å sørge for at informasjon havner i riktige hender, med én enkelt, strømlinjeformet løsning som reduserer feil og fremmer produktivitet.

ControlSuite er godt egnet for Brothers SMB-laserskrivere og gjør virksomheter i stand til å håndtere og styre dokumenter på en sikker måte, samtidig som den bidrar til etterlevelse ved automatisk å generere revisjonsspor som sporer dokumenter og måten de åpnes og brukes på.

– For virksomheter av alle størrelser spiller IT, og særlig informasjonssikkerhet, en avgjørende rolle ved dokumenthåndtering og etterlevelse, sier Jacqui Hendriks, Research Manager – European Imaging, Printing and Document Solutions ved IDC. – IT-profesjonelle som skal innføre en ny dokumentstyringsstrategi, må se etter løsninger som gir solid sikkerhet for de skiftende og stadig nye kravene på arbeidsplassen. Gjennom sitt partnerskap med Kofax tilbyr Brother et bredere utvalg av sikkerhetsløsninger som kan hjelpe organisasjoner med å navigere seg gjennom sin digitale transformasjonsreise. Kofax er en ledende global aktør i enhets- og utskriftsstyringsmarkedet.

Brother – Kofax ControlSuite blir tilgjengelig i andre kvartal 2020.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen