Digitaliseringskonferansen

Lurer du på hva digitaliseringen vil gjøre med juristenes og advokatenes arbeidsliv? Juristforbundet – Privat inviterer til digitaliseringskonferanse som vil ta for seg nye teknologier og hvordan disse antas å påvirke bransjen.

Ny og grensesprengende teknologi vil påvirke verktøyene vi bruker til daglig i Norge. Lovdata, Universitetsforlaget og Rettsdata vil dele sine tanker om hvordan de vil møte ny teknologi og utvikle seg for å levere relevante hjelpemidler og produkter til det norske rettsmiljøet.

Crissie Lightfoot er en britisk advokat og bestselgende forfatter (The Naked Lawyer). Hun er grunnlegger av konsulentselskapet The Entrepreneur Lawyer.

Merete Nygaard sa opp jobben som advokat for å grunnlegge Lawbotics, en robot som vil digitalisere juridiske dokumenter og prosesser. Hun har dermed automatisert mye av arbeidet vi fakturerer kundene våre for i dag.

Silvija Seres er teknologiinvestor med bakgrunn fra Alta Vista, Microsoft og doktorgrad fra Oxford. Hun vil snakke om digital ledelse, behovet for endringer og hvilken effekt den vil ha på bransjen.

Christopher Helgeby er direktør i Advokatfirmaet Hjort. Han vil gi et overordnet perspektiv på utviklingen av digitaliseringen i bransjen i foredraget «Digitalisering av jurister – et historisk blikk framover».

Peter van Dam er IT- og kunnskapsjef hos Simonsen Vogt Wiig, med bakgrunn fra leverandørsiden i internasjonale automatiserings- og AI-miljøer. Han vil redegjøre for eksisterende verktøy og utviklingen av disse, og arbeidet med å takle digitaliseringen i et norsk advokatfirma. -Hva lykkes vi med og hvor ser vi utfordringer?

Tale Skjølsvik er førsteamanuensis ved HiOA, PhD i strategi fra BI og forfatter av en rekke artikler i internasjonale ledende tidsskrifter. Hun forsker på digitalisering i advokatbransjen og vil redegjøre for sentrale dilemmaer, både blant advokatfirmaene og for kundene.

Konferansen foregår på Høyres Hus i Stortingsgaten, 10. november fra kl. 10:00-17:00. Påmeldingsfrist er 2. november.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen