DWDM-transceivere for Brocade Gen 7-svitsjer

Smartoptics har lansert en ny serie 32G Fibre Channel-mottakere. De er grundig testet og kvalifisert for bruk i Brocade Gen 7 FC-rutere og svitsjer fra Broadcom.

Smartoptics er allerede en leverandør av 8G, 16G og 32G sertifiserte Fibre Channel (FC) transceivere for tidligere generasjoner av Brocade-svitsjer, det nye tilbudet utvider denne muligheten. Enkelheten i den kombinerte løsningen muliggjør redusert fotavtrykk og lavt strømforbruk. Kort leverings- og installasjonstid for nye mottakere gir forbedret driftstid.

Transceivermodulene kommer i industristandard SFP28 og er designet for DWDM optisk kommunikasjon i samsvar med 8G, 16G og 32G FC standarder. Transceiverne kan brukes med passive filtre eller sammen med Smartoptics aktive åpne linjesystemer for å utvide rekkevidden opptil 80 km mellom datasentre.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby de eneste godkjente DWDM-mottakerne for Brocade Gen 7-produkter, sier Per Burman, CMO i Smartoptics. – Med våre nye 32G Fibre Channel-mottakere kan vi nå støtte kunder når vi oppgraderer til Broadcoms nylig lanserte Brocade Gen 7-produkter og løsninger.

– Broadcom og Smartoptics har en lang historie med samarbeid og innovasjon i Fibre Channel-markedet, sier Martin Skagen, direktør for arkitektur og teknologi i Broadcom. – Brocade Gen 7-brytere med Smartoptics-mottakere er testet og kvalifisert, slik at våre felles kunder trygt kan distribuere avstandstilkoblingsløsninger.

For mer informasjon om, se Brocade collection

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen