HOST SB gjør tilkobling til WiFi sikrere og enklere

Under kåringen av «Norges beste Studentbedrift 2020 i samarbeid med Ferd» gikk den gjeveste prisen til HOST SB fra Universitetet i Sørøst-Norge. Produktet kobler din mobil eller ditt nettbrett til trådløse nettverk uten å måtte skrive inn passordet.

– Det er helt uvirkelig, det var så mye nerver som var ute og gikk, så dette var veldig moro. Nå må vi jo starte et AS og drive dette videre, sier daglig leder i HOST SB, Henrik Solli Jensen.

Et svært innovativt produkt som man ikke visste at man trengte, men som vi ser et klart behov for, sier juryen. Produktet løser flere problemer, eksempelvis både rundt tilgjengelighet og sikkerhet. Det har flott design med eksklusivt preg som treffer bra på tvers av mange kundegrupper. Juryen mener HOST SB er et investorvennlig case som trolig vil klare å hente vekstkapital.

Solid fra Ålesund

«Beste samarbeid med næringslivet i samarbeid med NHO» ble MiniLice SB fra NTNU Ålesund. De skaper verdi gjennom økt fiskevelferd og har funnet løsningen for å redusere luseplager i oppdrettsnæringen.

MiniLice SB har kontroll på økonomi og personalstrategi; tidligere i uken stakk studentbedriften også av med «Beste HR-bedrift i samarbeid med Manpower Group» og «Beste økonomistyring i samarbeid med Visma».

«Publikumsprisen» gikk til Watgadget SB fra Universitetet i Sørøst-Norge. Watchgadgets SB fra Universitetet i Sørøst-Norge tilbyr et produkt som du enkelt fester og tilpasser klokkelenken din, og som gjør at den beskytter mot uønskede riper og slitasje.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen