Inviterer til IT i praksis 2019

Hvordan står det egentlig til med digitaliseringen i det offentlige? Rambøll Management Consulting, IKT-Norge og Visma inviterer til presentasjon av undersøkelsen «IT i praksis – Norges digitale tilstand» onsdag 22. mai.

Her får vi høre funn og konklusjoner fra årets rapport. Digitaliseringsminister Nikolai Astrup innleder om hvilke grep han har tatt og tiltak han vil sette i verk.

Årets IT i praksis setter fokus på offentlig sektors digitale modenhet, resultater av digitalisering, deling og gjenbruk av data, samarbeid på tvers, brukerinvolvering, GDPR og sikkerhet, samt innovasjon og betydningen av teknologiske trender.

Nytt av året er at vi har utvidet undersøkelsens innbyggerdel. Vi har gjennomført en omfattende panelundersøkelse om innbyggeres holdninger til offentlige tjenester og kommunikasjonen med det offentlige. Totalbildet gir oss dermed en omfattende og bred oversikt over status for digitalisering i Norge.

Arrangementet er gratis, og av erfaring vet vi at det blir fort fulltegnet. Presentasjonen skjer onsdag 22. mai på Hotel Christiania Teater, Stortingsgata 16, Oslo.

Se program og meld deg på her

Bilde: Digitaliseringsminister Nikolai Astrup kommer til seminaret.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen