MEF og SmartDok i nytt samarbeid

MEF og SmartDok har akkurat signert en ny samarbeidsavtale om KS- og HMS-system. MEF-medlemmer får en egen KS-modul i SmartDok.

Avtalen innebærer at malbibliotek og funksjonalitet i MEFs eget KS-system KSMEF flyttes over på SmartDoks omfattende HMS- og administrasjonssystem, og blir en ny KS-modul der.

For mange MEF-medlemmer som i dag bruker både KSMEF og SmartDok vil det bety at man får alt i ett system, og man vil spare inn en god del kostnader. Medlemmer i MEF får betydelige rabatter på SmartDok-systemet, og betaler en fast pris pr bruker på de modulene man velger. Tilbudet gjelder MEF-medlemmer i alle bransjer, ikke bare anlegg.

Fornøyde parter

Styreleder Arnstein Repstad i MEF er storfornøyd.

– Avtalen mellom MEF og SmartDok er et stort steg for å tilby et enda bedre kvalitetssikringssystem for medlemmer av MEF. Jeg ser frem til et tett og spennende samarbeid mellom MEF og SmartDok i årene som kommer, sier Repstad.

Han mener et godt KS-system er den kanskje beste medlemsfordelen MEF kan gi sine medlemmer.

–  Nå blir systemet langt bedre for alle brukerne våre, og et trekkplaster for nye entreprenører i bransjen for å bli medlem i MEF. Systemet blir rimeligere for en del brukere og bedre for alle, sier han.

Hos SmartDok er man også svært fornøyd med den nye avtalen.

– Denne avtalen er vi veldig glade for å ha landet, og den betyr mye for oss. Vi har siden oppstarten i 2005 jobbet for å lage gode løsninger for maskinentreprenørene. Over halvparten av våre kunder er nettopp maskinentreprenører, så bransjen kjenner vi veldig godt, sier adm. dir. og grunnlegger Bjørn Tore Hagberg i SmartDok.

– Vi skal gjøre vårt ytterste for at både MEF og deres medlemsbedrifter blir fornøyde med avtalen. Nå starter jobben med å utvikle funksjonaliteten som gjør at KSMEF-løsningen kan fases ut. Vi brenner for at kundene skal kunne levere kvalitet og drive lønnsomme prosjekter. Dette kan vi nå gjøre enda bedre med samstemte krav og behov for en stor og viktig bransje som MEF representerer, sier Hagberg.

Bilde: Adm. dir. Bjørn Tore Hagberg i SmartDok (t.v.) og styreleder Arnstein Repstad i MEF skal samarbeide om et enda bedre kvalitetssikringssystem for MEF-medlemmene.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen