Ny leverandør på 4G Rutere og Gateways

Teltonika utvikler eksepsjonelle Internet of Things-løsninger. I dag er mer enn 10 millioner Teltonika IoT-enheter allerede koblet til internett og virksomheten utvides stadig innen telematikk, nettverk, telemedisin og produksjon av innovative enheter.

De er et raskt voksende teknologiselskap som produserer profesjonelt nettverkstilkoblingsutstyr for internasjonale markeder. Gjennom langsiktig erfaring, forskning og utvikling av industrielle nettverksenheter for IoT og M2M-kommunikasjon, har de utviklet en bred portefølje av produkter for de mest komplekse områdene: Industri 4.0, Smart City og Green Energy.

Teltonika Networks kontrollerer hvert trinn i produktutviklingssyklusen, noe som gjør de i stand til å handle raskt og fleksibelt på markedsbehov og endringer, samtidig som de sikrer pålitelighet, sikkerhet og brukervennlighet.

– Vi er stolte av nå å kunne tilby deler av sortimentet til Teltonika med særlig fokus på deres robuste 4G rutere med liten formfaktor, sier Alexander Lindemann, Product Manager for Infrastruktursortimentet til CBK Distribusjon.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen