Red Lion FlexEdge

Red Lion Controls, som er spesialister på kommunikasjon, industriell automasjon og nettverksløsninger har nå lansert FlexEdge Intelligent Edge Automation Platform.

Dette revolusjonerende systemet bringer en helt ny grad av allsidighet til Edge Computing med å løse oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse. FlexEdge kombinerer Red Lions velkjente protokollkonvertering med fleksible kommunikasjonsløsninger for WiFi og 4G. Systemet kan i tillegg utvides med flere serielle porter, eller USB porter. I utgangspunktet kommer den godt bestykket med to nettverksporter, individuelle IP-adresser og to eller tre isolerte serieporter.

FlexEdge har i tillegg en avansert web server med Bootstrap, JavaScript og CSS. Dette gjør det mulig å skreddersy løsninger for spesielle formål. Websider for informasjon og styring kan også utvikles med Crimson3.1 som benyttes for å konfigurere FlexEdge.

FlexEdge kommer i to modellutgaver DA50 og DA70. DA50 kan utvides med én tilleggsmodul for WiFi, 4G eller USB/serielle porter, mens DA70 kan utvides med tre tilleggsmoduler. DA70 kan i tillegg bestykkes med opptil 10 lokale I/O kort med både analoge og digitale inn- og utganger.

For mer informasjon, se www.autic.no

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen