Remote Camera System for fjern- og liveproduksjon

Korona-situasjonen har økt etterspørselen etter opptaks- og strømme-utstyr. Canon kommer med fire nye Remote Camera System-produkter for fjern- og liveproduksjon.

Canon har lansert et nytt kamerasystem med tre nye PTZ-kameraer, CR-N500, CR-N300 og CR-X500, og kontrolleren RC-IP100, for effektive metoder for produksjon i mindre skala. I løpet av de siste 12 månedene har live- og fjernproduksjon av video vokst eksponentielt, og det var en økning i livestrømming på 45 prosent fra mars til april i fjor.

PTZ-kameraene CR-N500 og CR-N300 til innendørs bruk og utendørskameraet CR-X500, kombinerer Canons avanserte bilde- og nettverksteknologier. Kamaeraene gir 4K UHD-opptak med støtte for flere IP-protokoller, inkludert den nyutviklede XC-protokollen som gir en enkel og effektiv arbeidsflyt for fjernproduksjon. Sammen med maskinvarekontrolleren RC-IP100 og programvaren Remote Camera Control, sørger den nye XC-protokollen for at andre kompatible Canon-videoprodukter fungerer i produksjonssystemet.

Dette gir innholdsskapere mulighet til å tilpasse produksjonssystemet til sine behov. Canon vil også lansere ny fastvare til Cinema EOS-kameraserien slik at de blir kompatible med det nye fjernproduksjonssystemet for en fleksibel ende-til-ende-løsning som dekker de ulike videobehovene i markedet for fjernproduksjon.

Allsidig IP-kompatibilitet 

CR-N500 og CR-N300 kombinerer Canons video- og nettverksteknologi i en sømløs løsning som gir IP-strømming og drift for liveproduksjon av høy kvalitet. Begge kameraene støtter flere protokoller som RTMP/RTMPS, NDI|HX, RTP/RTSP, samt Canons nyutviklede XC Protocol som er standard i Canons kameraer. Det gjør det mulig å strømme direkte til ønsket innholdsleveringsnettverk (CDN) for mer effektiv produksjon.

CR-N500 benytter i tillegg Canon Log 3- og Wide DR-innstillinger for best mulig HDR-resultat for både livestrømming og innspilt innhold klart for postproduksjon. Utendørskameraet CR-X500 har en solid og robust konstruksjon som er vann- og støvtett med IP55-klassifisering, fjernstyring over seriell kommunikasjon og integrert vindusvisker som sørger for at vått vær ikke ødelegger opptaket.

De nye PTZ-kameraene er designet for integrering i eksisterende arbeidsflyter. Både CR-N500 og CR-N300 gir stor fleksibilitet med støtte for strøm over Ethernet (PoE+), HDMI og 3G-SD, og CR-N300 har i tillegg en ekstra USB-port. CR-X500 bruker høykvalitets 12G-SDI tilkobling til å oppnå 4K UHD opptil 60P med én enkelt kabel, og gir kringkastere mulighet til å levere suveren bildekvalitet og integrere kameraet i eksisterende arbeidsflyter.

Du finner mer informasjon https://www.canon.no/cameras/ptz-camera-system/

Bilde: CR-N500 og CR-N300 (bildet) kombinerer Canons video- og nettverksteknologi i en sømløs løsning som gir IP-strømming og drift for liveproduksjon av høy kvalitet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen