Storordre for bagasjeskanning

Smiths Detection fikk sin største enkeltordre noensinne da de ble valgt som leverandør av bagasjeskannere til Frankfurt Airport. HI-SCAN 10080 XCT gir fleksibel og sofistikert deteksjon.

Smiths Detection har vunnet sin hittil største enkeltordre for deres avanserte HI-SCAN 10080 XCT hold bagasje skannere, inkludert en åtteårig serviceavtale. Kontrakten omfatter 35 HI-SCAN 10080 XCT neste generasjon skannere med blant annet ECAC Standard 3 eksplosiv-deteksjonssystem. Løsningen vil gi økt sikkerhet og operativ effektivitet, og kan enkelt oppgraderes for å møte fremtidige krav for å identifisere økende trusler, som hjemmelagde bomber.

Frankfurt er Europas nest travleste flyplass med hensyn til gods, og nummer fire i antall passasjerer, med over 60 millioner i 2016. Et bagasjesystem som kan håndtere stort volum i høy hastighet er kritisk for effektiv skanning.

HI-SCAN 10080 XCT skannere kombinerer høyoppløst X-ray teknologi, CT av medisinsk kvalitet og avansert deteksjonsalgoritmer for å gi et eksepsjonelt høyt sikkerhetsnivå. Bagasjesystemet takler 1800 bager per time, gjenstander opp til 1000 x 800 mm, og har en lav falsk alarm rate.

Leveransen rulles ut fra 2018 til 202, skannerene vil bli brukt i Terminal 1 og 2 vil operees av det tyske føderale politiet.

– Frankfurt var en av de første flyplassen vi leverte sikkerhetsutstyr til for med enn 50 år siden. Vi er svært tilfredse med å have muligheten til å fortsette å trygge Tysklands travleste flyplass, sier Tony Tielen, direktør EMEA i Smiths Detection.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen