Visma kjøper IT-bedriften Compello AS

Selskapet er blant de fremste IT-bedriftene i Norge innen skybaserte løsninger for fakturahåndtering og dokumentflyt. Med hjerte for miljø jobber Compello mot papirfri betaling i samfunnet og er et sertifisert Miljøfyrtårn. Selskapet har store vekstambisjoner både nasjonalt og internasjonalt.

– Med Visma, Europas ledende softwareselskap, som strategisk partner og eier, gleder vi oss til å sette ytterligere fart på våre vekstambisjoner, sier administrerende direktør i Compello AS, Torgeir Letting.

Ved å digitalisere og forbedre distribusjon av forretningsdokumenter dekker Compellos løsninger behovet for automatisering hos både små, mellomstore og store bedrifter, og har gjennom mange år opparbeidet en solid posisjon i markedet.

Compello vil fortsette som eget selskap under egen merkevare. Produkter og tjenester vil som tidligere utvikles, vedlikeholdes og supporteres der selskapet er representert. Endringene på eiersiden vil ikke påvirke kunder og ansatte.

– Vi er svært fornøyde med å overta eierskapet av Compello. Vi kjenner selskapet godt fra utsiden og som kunde, og er imponert av det de har fått til. Vi ser frem imot å utforske ytterligere vekstmuligheter sammen, og vi er sikre på våre samlede kompetanse vil komme våre kunder og Compello til gode, sier Liv-Kari Kroken, ansvarlig for Invoice Lifecycle Management i Visma.

Torgeir Letting i Compello ser flere muligheter og synergier med Visma som eier.

– Visma tilbyr produkter og tjenester som kan utfylle Compello sin portefølje. Dette vil gi unike muligheter til å skape merverdi for nye og eksisterende kunder. Vårt sterke fokus på å forenkle bedriftenes hverdag, fortsette å være en pådriver for innovasjon og være en preferert rådgiver for kundene, vil fortsatt være de viktigste driverne for selskapet, avslutter Torgeir Letting.

Se visma.no og visma.com.

Se også  compello.no

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen