Britisk el-suksess for IDT

I to år har IDT Solutions arbeidet med å utvikle et unikt strømuttak – grenstav – spesialtilpasset det britiske markedet. Første leveranse ble revet bort fra hyllene, nå er et nytt parti klart til å sendes over Nordsjøen.

Les mer »

Smart produksjon hos Kaeser

Effektiv, robust, Industri 4.0-kompatibel, fleksible og med lite vedlikehold – dette er kravene til Kaesers produkter. For å møte kravene skal produksjonen av skruekompressorene gi rom for fleksibiliteten til modellmangfold og arbeidsdeling, slik Industri 4.0 krever.

Les mer »

«Nye» Kværner verft på Stord åpnet

Kværners topp moderne nye verftsområde på Stord er nå ferdig til avtalt tid og budsjett. Anlegget ble offisielt åpnet onsdag 16. september av stortingsrepresentant og tidligere Stord-ordfører Magne Rommetveit.

Les mer »

Mobil kablingsproff

Ergonomisk, modulært og fleksibelt – dette er funksjonene i Rittals Wire Station 540 mobile kablingsbord. Med nyutviklingen kan arbeidsstasjoner ved montering av koblingsanlegg i det elektroverkstedet være profesjonelt utstyrt og – mobilt.

Les mer »

Slipe- og kappeskiver fra Bahco

Bahco lanserer et helt nytt sortiment med slipe- og kappeskiver for metall og rustfritt stål, samt for keramikk, tegl, betong og stein. I sortimentet finnes også lamellrondeller og diamantskiver.

Les mer »
Rull til toppen