350-bar blæreakkumulator fra Parker

Parker Hannifin, har lansert en ny serie blæreakkumulatorer, spesielt utviklet for Marine applikasjoner. EHV-serien gir trygg og pålitelig energilagring der drift i tøffe og krevende miljøer er typisk.

Nor-Shipping: Et nytt blæremateriale kalt Igloo (Type code 10) er spesielt utviklet for marine EHV-akkumulatorer som skal levere gode ytelsen i kaldt klima og muliggjøre drift i temperaturer fra –30 °C til +80 °C. Med et trykk på 350 bar har Parkers EHV-er det høyeste standardtrykket tilgjengelig på markedet for marine applikasjoner. Pre-godkjent av DNV GL for opptil 350 bar er blæreakkumulatoren utformet for å gi en kostnadseffektiv løsning.

Sikkerhet er en av de viktigste prinsippene for marine EHV-er. 350 bar trykk gir ekstra energikapasitet, noe som kan brukes som en sikkerhetsfaktor ved utskifting av et beholdere med lavere trykk. Alle EHV marine akkumulatorer har en unik kode, slik at kundene kan aktivere Parker Tracking system (PTS), som gir rask og enkel tilgang til all relevant produktdokumentasjon.

Volumkapasiteter er tilgjengelig fra 4–50 liter. Dokumentert godkjenning fra DNV GL kan få på forespørsel.

Mer informasjon på www.parker.com.acde

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen