Aliaxis viser High-Performance Ceramics under OTD i Stavanger

Under OTD-messen i Stavanger, den 18 – 19 oktober viser Aliaxis produkter med sitt høyrene og innovative keramiske FRIALITâ– DEGUSSITâ– materiale. Du vil finne dem i Hall B, stand 2302.

Aliaxis har sammen med Friatec mange års erfaring med keramiske produkter for elektriske og mekaniske applikasjoner. Denne samlede erfaringen og ekpertisen har Aliaxis applisert på sine produkter og løsninger for bl.a. offshore og subsea markedet. Sammen med kundene utvikles kundetilpassede konstruksjoner for spesielle formål.

Aliaxis stiller ut et bredt sortiment av produkter og problemløsninger i keramikk for både mekaniske og elektriske applikasjoner innen offshore & subsea, kjemisk industri og prosessindustri. Aliaxis har lang erfaring og know-how knyttet til mekaniske applikasjoner med komponenter som: stempler for høytrykkspumper, presisjonskuler, andre ventilkomponenter som seter og ventilskiver, glidelager, fullkeramiske eller hybride kule- og rullelager, bøssninger, aksler, tetningsringer, dyser, flowmålere samt meget mer. Komponentene har meget god slitestyrke og resistens mot erosjon og korrosjon. Listen kan gjøres enda lengre, besøk Aliaxis’ stand så forteller de gjerne mer.

På årets messe fokuserer Aliaxis også mye på elektroteknologi, der Aliaxis tilbyr en rad ulike teknologier og design for keramiske høytrykks- og høyspennings gjennomføringer, konnektorer, ulike typer av sensorer samt andre keramik-metall-konstruksjoner. De keramiske gjennomføringene kan designes for høye trykk, høyspenning, sterkstrøm samt høy eller lav temperatur i korrosive miljøer. Gjennom kontinuerlig videreutvikling av materiale og produkter,  i nært samarbeid med selskapets kunder oppnår Aliaxis optimale og etterspurte løsninger. De fleste store bedrifter i Norden bruker keramikk fra Aliaxis.

– OTD-Messen er en meget bra messe for våre produkter, spesielt med tanke på at 95 % av det vi leverer til Norge er til offshore og subsea industrin. Aliaxis er den eneste utstilleren som kan tilby et så bredt spekter av keramiske  produkter, forteller Cornelia F. Sundberg, salgssjef for Norden.

 

For mer informasjon:

Aliaxis Utilities & Industry AB

Stormbyvägen 6 – 163 55 Spånga – Sweden

Tel +46 8 446 69 10  – Fax +46 8 446 69 11

www.aliaxis-ui.secornelia.f.sundberg@aliaxis-ui.se

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen