AltosX for sliping av store kontaktflater

Norton Abrasives har videreutviklet sin revolusjonerende slipeteknologi for sliping av store kontaktflater. Den nye AltosX med Norton QuantumTM-teknologi er siste generasjon slipeskiver konstruert for maksimal ytelse og kostnadsbesparelser.

Tester har vist at AltosX er mer effektiv enn noe annen slipeskive på markedet, og leverer dobbel materialfjerningshastighet med samme effektnivå. Den naturlige porøsiteten gir bedre kjølevæskediffusjon og hjulbalanse, mens usymmetrisk kornfordeling garanterer et mer stabilt kutt.

AltosX har forbedret kornfrakturering i Norton Quantum-teknologi, noe som resulterer i lavere effektbehov og stabil slipeatferd. På grunn av oppgraderte slipeparametere tillater hjulet uovertruffen materialfjerningshastighet (MRR) og bedre materialkvalitet, minimerer vraking og reduserer syklustiden, noe som gir kostnadsbesparelser og produktivitetsforbedring.

I tillegg til produktivitetsfordeler, tillater AltosX å redusere miljøpåvirkningen knyttet til slipingen. Den meget porøse strukturen uten tilsetning av skadelige porefyllmidler minimerer ugunstig miljøpåvirkning

– AltosX er en markedsledende løsning som gjør det mulig for våre kunder å oppfylle de bearbeide produktenes kvalitetskrav og produktivitetsmål. Denne slipeteknologien overgår bransjens forventninger og setter nye standarder for effektivitet, sier Jörgen Norell, Director Engineered Markets EMEA ved Saint-Gobain Abrasives.

For mer informasjon om AltosX, kontakt din lokale Norton-representant, eller besøk www.nortonabrasives.com

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen