Assemblin Ski har etablert egen elektroavdeling

Assemblin Ski har utvidet virksomheten i Industriveien 3 til også å omfatte en egen elektroavdeling. Cato Gade Ørjevik er på plass som avdelingsleder og faglig ansvarlig for Service elektro Ski.

– Vi har også tidligere levert elektrotjenester i Ski. Nå har vi imidlertid fått på plass en avdelingsleder med installatørgodkjenning, og har endelig kunnet etablere Ski som en selvstendig avdeling, sier avdelingsleder Thomas Vemork i Assemblin elektro.

– Samarbeidet med elektroavdelingen i Oslo vil bli tett, spesielt i salgsarbeidet og ved større prosjekter hvor det er behov før økt bemanning. Men den nye avdelingen gir oss mulighet til å være mer strukturerte og offensive i tilnærmingen til det lokale markedet, sier Vemork.

Allsidig bakgrunn

Cato Gade Ørjevik (57) har en allsidig bakgrunn i elektrobransjen, fra egen virksomhet og fra selskaper som Avanti og Coromatic. Han ser fram til å ta tak i markedet, både i Ski og nedover mot Østfold.

– Det skjer mye i distriktet, og jeg oppfatter at det er et stort potensial i dette markedet.  For øyeblikket har vi to montører og en prosjektleder knyttet til avdelingen. Når vi bare får etablert oss skikkelig, har vi ambisjoner om å øke kapasiteten med både lærlinger og flere montører, sier Ørjevik, som har tro på tett samarbeid med Assemblins røravdeling i Ski.

– Vi har god dialog, og røravdelingen vår har flere store kunder som også vil være interessante for oss. Tverrfaglighet blir et viktig stikkord, sier Ørjevik.

Bilde: Cato Gade Ørjevik er avdelingsleder og faglig ansvarlig for Assemblins elektroavdeling i Ski. (Foto: Thomas Andersen)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen