Autic System AS distributør av Ignition SCADA

Inductive Automation er derfor i gang med å bygge opp et nettverk av distributører, og har valgt Autic System AS som distributør av Ignition SCADA i Norge.

Inductive Automation har hatt enorm fremgang siden de lanserte Ignition i 2010. For å lykkes videre har de innsett at lokal tilstedeværelse er viktig. Det er umulig å håndtere alle verdenshjørner fra USA på en tilfredsstillende måte.

Autic System AS har lang erfaring med denne type teknologi, som distributør av flere SCADA systemer helt tilbake til 1994.  Firmaet har et solid rykte i det norske automasjonsmarkedet. Organisasjonen er bygget opp rundt salg og support av programvare for automasjonsbransjen.

Ignition er et av verdens raskest voksende systemer. Det er et meget avansert SCADA system, bygget for dagens IIoT og MES plattformer. Det kombinerer IT med SCADA, uten teknologiske eller økonomiske hindringer.

Ignition-lisensiering inkluderer ubegrenset antall datapunkter og klienter. Ignition benytter moderne HTML5-webteknologi og kan kjøres på Windows, Mac og Linux.

Ignition gir virksomheten din mulighet til enkelt å kontrollere prosessene dine, spore, vise og analysere data, uten begrensninger.

Daglig leder Petter Kvalberg opplyser at Autic System går en spennende tid i møte. De ser frem til å representere det mest moderne, fleksible og avanserte SCADA/MES systemet på markedet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen