Borhammer med integrert støvsuger

Den nye borhammeren EY7881 fra Panasonic svært innovativ. Denne splitter nye, kraftige, kompakte maskinen med integrert støvsugeradapter er perfekt for boring i følsomme miljøer.

Pressemelding: Den nye borhammeren EY7881 er et etterlengtet produkt i Panasonics sortiment av batteriverktøy. Krav til oppsamling av støv og å forhindre svevestøv blir stadig et mer vanlig krav på mange arbeidsplasser.

EY7881 har en slagkraft på ca. 3,3 J som gjør den til en av de kraftigste modellene i sin klasse. Dette gir en borekapasitet i betong på imponerende Ø 28 mm eller Ø 18 mm med påmontert støvsugeradapter. Støvsugerenheten kan enkelt fjernes fra maskinen når det er nødvendig. Borestøvet samles i en beholder som enkelt kan tømmes og gjenbrukes.

Kraftig og robust: Panasonics EY7881 har en slagkraft på 3,3 J. (Foto: Panasonic)

Med den medfølgende meiseladapteren blir EY7881 plutselig en fullgod meiselhammer som gjør maskinen enda mer fleksibel og brukervennlig. For å unngå slitasje og skader er EY7881 utstyrt med en dempemekanisme som reduserer vibrasjoner i håndtaket. Dette gir økt komfort og lengre brukstid.

Denne robuste maskinen leveres i karbondesign og har flere varianter både med og uten støvsuger. Modellen EY7881PC2V leveres i Tanos Systainer T-Loc IV koffert med to 28,8 V batterier, støvsugeradapter, meiseladapter og lader.

Borhammeren kommer i Tanos Systainer T-Loc koffert for praktisk oppbevaring.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen