Damp flowmåling ved høy temperatur

FLUXUS ST-HT er en Clamp-On ultralyd transducer, en “non-invasiv” damp-flowmåler. Måleren utvider FLEXIMs løsninger for stasjonær ultralyds flowmåling av damp opp til 400 °C.

FLUXUS ST-HT måler dampmengde “Non-invasivt” fra utsiden av røret. Non-invasiv måling av dampen betyr flowmåling uten avbrudd i drift og tilførsel damp. Siden clamp-on ultralyd-transducerne ganske enkelt er montert på utsiden av røret, krever det bare minimal installasjonsinnsats og ingen kapping av rørledningen.

Dette unike målesystemet er basert på måleprinsippet for krysskorrelasjon. Den akustiske målemetoden har eksepsjonell høy måledynamikk og fungerer uavhengig av strømningsretningen. FLUXUS ST-HT tilbyr presis toveis flowmåling over et bredt måleområde, opp til 25:1.

Vedlikeholdsfri, robust og sikker i drift

Non-invasiv dampstrømningsmåling betyr også måling uten direkte kontakt med mediet som strømmer i røret. FLUXUS ST-HT har ingen bevegelige deler. Ultralydtransducerne er festet til røret med brede stropper i rustfritt stål eller vårt patenterte høytemperatur-monteringssystem WaveInjector og festet i robuste deksel i rustfritt stål.

Derfor utsettes FLUXUS ST-HT ikke for slitasje og krever ikke noe vedlikehold. Det er ikke lenger behov for bløding og tømming av inline flowmeter, noe som sikrer en fullstendig sikker drift av vår mengdemåler.

Les mer på Flow-Teknikk

Bilde: Clamp-On ultralyd flowmåling av høytemperatur damp 100–400 °C.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen