Enklere påføring med ny roll-on-dispenser

Henkel har besluttet å lansere en ny roll-on-dispenser, som har de samme lekkasjebekjempende egenskapene gjennom roll-on-dosering: Enklere påføring som tar mindre tid og gir mindre avfall og søl.

Pressemelding: Pakningstetningsmiddelet Loctite 518 blir stadig bedre. Den banebrytende formelen som først ble innført som en erstatning for de tungvinte forhåndskuttede pakningene, er blitt videreutviklet med en ny emballasje som vil utvide produktets bruksområde.

Dette pakningstetningsmiddelet og anaerobe limet kan herde gjennom lett overflateforurensning som for eksempel olje, og kan brukes uten aktivator på rustfritt stål og aluminium.

De største årsakene til at vanlige komprimeringspakninger lekker, er dårlig overflatekontakt, en tendens til å gi etter under dynamisk belastning og boltehullfordreining som forårsaker sprekker. Den flytende pakningen Loctite 518 er et anaerobt lim og et glimrende alternativ: Den fyller alle hulrom, tåler høyt trykk og oppretteholder klembelastning etter herding. Flytende pakninger er dessuten enklere å demontere i forbindelse med vedlikehold, og monteres igjen bare ved å benytte spaltelast mellom flensene, noe som gir enklere vedlikehold. Og i motsetning til kuttede pakninger er de tilgjengelige i alle størrelser og former så man slipper å sitte med et lager av forhåndskuttede pakninger i ulike størrelser.

For mer informasjon, se www.henkel.com

Bilde: Den innovative Loctite 518-pennen er lansert i Norden.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen