Goodtech automatiserer SEMs nye produksjonslinje

Goodtech skal levere all automasjon til SEMs nye produksjonslinje for montering av posisjonssensorer. Leveransen består av flere helautomatiske og robotiserte monteringsceller.

Den nye produksjonslinjen har et høyt automatiseringsnivå med lav bemanning. Dette sikrer en effektiv produksjon og god kvalitetssikring av hele prosessen.

Kontraktsverdien er på ca. SEK 19 mill. og leveransen skal ferdigstilles i 2. kvartal 2020.

– Valget av Goodtech som leverandør ble gjort med bakgrunn i et langt og fremgangsrikt samarbeid i tilsvarende prosjekter med høy automatiseringsgrad og korte omstillingstider, sier Mikael Andersson, produksjonssjef i SEM AB. – Konseptet for monteringslinjen er et resultat av et tett samarbeid mellom SEM og Goodtech for å sikre at vi får en produksjon med høy produktivitet, og samtidig en kostnadseffektiv løsning. Support etter idriftsetting har opp gjennom årene fungert veldig bra, noe som var et viktig parameter i valget av leverandør.

– Vi er både glade og stolte over å få være med som SEMs partner og levere alt automasjonsutstyr til deres nye produksjonslinje, sier Eric Staurset, konsernsjef i Goodtech. – Under utviklingen av produksjonsutstyret har vi samarbeidet veldig nært i en samarbeidsmodell der vi utnytter hverandres kompetanse for å finne gode og effektive løsninger.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen