Goodtech effektiviserer Nobel Biocare med robotceller 

Avtalen er en totalleveranse av en robotiseringsløsning for automatisering av CNC-maskiner. Utstyret er designet for høy teknisk tilgjengelighet og ubemannet produksjon.

Leveransen består av en robot som henter bearbeidede detaljer fra CNC-maskinen og håndterer dem videre til en stasjon for rengjøring. Så blir kvaliteten automatisk kontrollerer ved hjelp av et visjonssystem.

Leveransen vil gjennomføres i løpet av 2. kvartal 2019.

– Nobel Biocare i Karlskoga ekspanderer kraftig med flere store investeringer innen automasjon. Vi er veldig fornøyd med å gjøre denne reisen sammen med Goodtech. Vi anser dem som en meget kompetent totalleverandør innen automasjon, sier Björn Albertus, Engineering Manager i Nobel Biocare i Karlskoga.

Nobel Biocare i Karlskoga ekspanderer kraftig med flere store investeringer innen automasjon.

– Vi er stolte av at Nobel Biocare har vist oss denne tilliten, og ser på leveransen av disse robotcellene som starten på en langvarig samarbeid, sier Eric Staurset, konsernsjef Goodtech ASA.

Bilde: Nobel Biocare er verdensledende innen innovativ implantatbasert dental restaurering – fra single-tooth til fullverdige indikasjoner.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen