Goodtech vinner ny Portabulk-kontrakt til Australia

Goodtech har inngåett nok en kontrakt med MSP Engineering Pty Ltd på vegne av den kinesiske Tianqi, en ledende aktør innen leveranse av LiOH (litiumhydroksid) til det globale marked.

Goodtech befester sin posisjon som en foretrukken teknologileverandør innen helautomatisk pakking og håndtering av høyverdig bulkvarer gjennom sin Portabulk-teknologi. Selskapet er igjen engasjert som leverandør av en helautomatisk Portabulk pakkelinje til Tianqis LiOH-fabrikk i Kwinana Industrial Area, til den raskt voksende etterspørsel etter oppladbare batterier drevet av økningen i el-kjøretøy og energilagringsindustrien. Anlegget som ligger sør for Perth i Vest-Australia vil være det største av sitt slag i verden.

Goodtech har utviklet en unik teknologi for effektiv fylling og håndtering av LiOH i Portabulk-storsekk, og kan betraktes som markedsledende i dette ekspansive segmentet. Selskapet leverer i tillegg transportbaneløsninger, samt tilhørende elektro- og automasjonsanlegg. Leveransen omfatter også engineering, prosjektledelse og idriftssettelse. Kontraktssummen er rundt 10 millioner kroner.

Prosjektet påbegynnes umiddelbart og idriftsettelse er planlagt tidlig i fjerde kvartal 2019.

For ytterligere informasjon, kontakt www.gooodtech.no

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen