Internasjonal annerkjennelse til Zivids robot-kamera

Hvert år deler Vision Systems Design ut priser til innovative løsniner innen maskinsyn og bildebehandling. Oslo-baserte Zivid mottok Gold Honoree for sitt Zivid Two 3D-kamera.

For syvende år på rad holdt Vision Systems Design sitt Innovators Awards-program, som løfter frem forskjellige og innovative teknologier, produkter og systemer som finnes i maskinsyn og bildebehandling.

I Nydalen i Oslo lages det svært avanserte robot-kameraer. Som får internasjonal annerkjennelse.

– Vi er beæret over å motta 2021 Vision Systems Design Innovators Award for vårt Zivid Two 3D-kamera. Gratulerer til våre dedikerte medarbeidere for denne velfortjente prestasjonen, sier Henrik Schumann-Olsen i Zivid AS.

Utmerkelsene ble gitt i visjonssystemer, fire forskjellige kamerakategorier, sensorer, programvare og robotikk. Priser gis på fire forskjellige nivåer – bronse, sølv, gull og platina – til selskaper eller organisasjoner som viser fremragende kvalitet i et produkt eller en teknologi, en applikasjon eller i forskning og utvikling.

Juryen mener at en er det robuste, industrielle 3D-fargekameraet representerer en av de viktigste muliggjørende teknologiene for pick and place on-arm robotikk innen logistikk.

Tidskodet strukturert lys

Zivid Two industrial 3D camera fikk Vision Systems Design Innovators Award som én av fire i klasse gull. Deres industrielle3D-kamera bruker tidskodet strukturert lys til å produsere grunnleggende 3D-punktskyer i farger. Kameraet er designet for å se for seg tradisjonelt utfordrende skinnende eller reflekterende objekter og har en grunnlinje på 112 mm for høyere pikseldekning, spesielt relevant for avbildning av små deler. En unik kombinasjon av ekte farger og høyt dynamisk område muliggjør både enkle og blandede SKU-hylleprogrammer og tett stablede eller tilfeldig ordnede scenarier. Zivid Twos nye vision-motor gir spesifikke mønstre, artefaktreduksjonsteknologi og nye 3D hånd-øye kalibrering og in-field korreksjonsverktøy. Kameraet er i palmestørrelse, veier mindre enn 900 gram.

Les mer: https://www.zivid.com/industrial

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen